Hava Durumu

Overwatch Arşiv Etkinliği geri dönüyor

6 Nisan ile 27 Nisan tarihleri arasında Arşiv etkinliği Overwatch'a geri dönüyor. Etkinliğin özelliği eskiden satın alınabilen tüm skin ve modelleri tekrar satın alınabilir olarak sunması. Ayrıca bu etkinlik için yeni skinler de gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Overwatch Arşiv Etkinliği geri dönüyor

Önceki yıllardaki gibi Arşiv etkinliğinin iki belirgin noktası olacak. İlki, kooperatif görevler Overwatch evreninin tarihindeki önemli anlar etrafında şekilleniyor olacak. Buna Uprising, Retribution ve Storm Rising görevleri oyundaki lokasyonlarıyla birlikte dahil olacak. Ancak 2020'deki gibi yeni görevler olmayacak zira yapımcılar Overwatch 2 üzerine yoğunlaşmış durumda.

2020'nin Arşiv etkinliğinde bu görevlere dahil olan değişiklikler düşmanların efektleriyle haftalık ödüllerdi. Bu senenin etkinliğine bunlar dahil olsa da 2021 için yenilik olmadığı belirtiliyor. Haliyle Overwatch 2'nin yapım sürecindeki yoğunluktan kaynaklı olarak bu yılın Arşiv etkinliğinin en büyük getirisi eski skinlerin satın alıma açık olması.

Her yeni etkinlikle birlikte Overwatch ekibi mutlaka yeni skinler çıkarıyor. Etkinliğin başlangıcından bir gün önce yeni iki skin daha duyuruldu. Bunlar bir Widowmaker ve bir Genji skini olacak. Overwatch 2'nin BlizzCon Online'da duyurulmasından sonra tüm odaklar devam oyununa çevrilmiş durumda. Ancak etkinliklerle yeni skinlerin hala geliyor olması sevindirici. Umuyoruz ki bu durum Overwatch 2 yayınlanana kadar devam edebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.