Hava Durumu

Oynatılmayacaksa neden alındı?

Yalçın Koşukavak'ın "Seleznov'un geçen sene Malaga'da hemen hemen maçı yok" dediği Ukraynalı futbolcu 2018-19 sezonunda Akhisar ve Malaga formalarıyla 12'si ilk 11 toplam 23 maça çıktı. Bu sezon ligde daha ilk 11 yüzü görmeyen 34 yaşındaki futbolcunun durumu merak uyandırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Oynatılmayacaksa neden alındı?

HABER | Süha GÜRSOY

Bursaspor camiası, ligde süre alamayan Ukraynalı golcünün durumunu tartışıyor.

İLK AÇIKLAMA ERDOĞAN'DAN

Bursaspor'da transfer tahtasının açılmasıyla kadroya dahil edilen Yevhen Seleznov hakkında kulüpten yapılan açıklamalar ve Ukraynalı oyuncunun lig maçlarında yedek kulübesinden çıkamaması camia içinde 'Oynatılmayacaksa bu transfer neden yapıldı?' sorusunun yüksek sesle dillendirilmesine neden oldu. Hatırlanacağı gibi Ukraynalı oyuncu konusunda ilk açıklama sportif direktör Selçuk Erdoğan'dan gelmiş, "Seleznov'un sorunu saha dışında" ifadesiyle kafalarda ciddi bir soru işareti bırakmıştı. Bu açıklamanın yankıları devam ederken bu kez Yalçın Koşukavak, "Seleznov'un geçen sene Malaga'da hemen hemen maçı yok. Oyuncuyu yorumlarken bir yılını boş görmek lazım" sözleriyle tartışmaya farklı bir boyut kazandırmıştı.

HER KATEGORİDE MAÇI VAR

Transferde 13 oyuncu kadroya dahil edilirken, forvet hattına sadece Seleznov'u alan Bursaspor'da Ukraynalı golcünün geçen sezon ortaya çıkan rakamları Yalçın Koşukavak'ın söyledikleriyle örtüşmüyor. Sezonun ilk yarısında Akhisarspor forması giyen Seleznov UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 11 maçta 843 dakika sahada kaldı ve 4 gol attı. Seleznov ligin ikinci yarısında transfer olduğu Malaga'da ikisi ilk 11 olmak üzere toplam 12 maçta 357 dakika sahada kaldı. Ukraynalı futbolcu İspanya'da gol atamadı. Seleznov Bursaspor'da şu ana kadar ligde ilk 11'de başlamazken 7 maçta 145 süre aldı, bir gol attı, bir de asist yaptı. Kupada iki maçta 175 dakika oynayan Ukraynalı futbolcu iki gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.