Hava Durumu

Öz dayısının tecavüzüne uğradı

Düzce'de polise giden 18 yaşındaki U.S., dayısının tecavüzüne uğradığını, nikahsız yaşadığı eşinin ise kendisini para karşılığında erkeklere pazarladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Genç kızın şikayetinin ardından dayısı ve yengesi, nikahsız yaşadığı eşi ile babası gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2013 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2013 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öz dayısının tecavüzüne uğradı

Düzce merkeze bağlı Kemerkasım Köyü'nde yaşayan U.S., iddiaya göre 3 yıl önce babasının amcasının oğlu M.P.'nin tacizine uğradı. M.P. tutuklanarak cezaevine konulurken, U.S., kendisine sahip çıkacağını söyleyen dayısı 48 yaşındaki İ.G.'nin yanına yerleşti. Yaklaşık 1 yıl sonra da dayısının tecavüzüne uğradığı ileri sürülen U.S., daha sonra A.G. ile nikahsız yaşamaya başladı. A.G.'nin de U.S.'yi para karşılığı zorla erkeklere pazarladığı iddia edildi.

3 yıldır akrabalarının tacizi ve tecavüzüne uğradığını, nihaksız yaşadığı eşi tarafından para karşılığında erkeklere pazarlandığını iddia eden U.S., polise giderek yaşadıklarını anlatıp, şikayetçi oldu. Polis, U.S.'nin dayısı İ.G., dayısının eşi ve aynı zamanda halası olan C.G., daha önce nikahsız yaşadığı eşi A.G. ve onun babası C.P.'yi gözaltına aldı. Emniyet'te ifadeleri alınan 4 kişi, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. U.S.'nin halası C.G., gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Kapımıza alıp baktığımız için pişmanım" diyerek cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.