Hava Durumu

Ozan Kabak'tan Liverpool itirafı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, "Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ozan Kabak'tan Liverpool itirafı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, "Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." dedi. Ozan Kabak, kulübün internet sitesinde yer alan röportajında, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Forma giydiği maçlardan önce rakip takımın forvet oyuncularını araştırdığını belirten 21 yaşındaki stoper, "Kulüp çalışanlarımızdan rakip forvetlerin videolarını istiyorum. Böylelikle rakibimin hangi ayağının daha güçlü olduğunu ve yeteneklerinin ne olduğunu maçtan önce biliyorum. Bu, bana çok yardımcı oluyor çünkü rakip oyuncuların sonraki hareketlerini tahmin etmek daha kolay oluyor. Bir defans oyuncusu olarak tehlikeyi önceden sezmeli ve olacakları görmelisiniz." diye görüş belirtti.

Ozan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen takım arkadaşı Virgil van Dijk ile sık sık konuştuklarını vurgulayarak, "Defans oyuncularının birbirlerini daha iyi anladığını düşünüyorum. Van Dijk bu konuda bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili bazı küçük ipuçları verdi. Bu tavsiyeler, oyunuma çok yardımcı oluyor." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.