Hava Durumu

Özge Ulusoy estetik operasyon geçirdi! Paylaşımına yorum yağdı

Ünlü manken Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından ilk kez estetik operasyon geçirdiğini duyurdu. Ulusoy'un paylaşımına yorum yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özge Ulusoy estetik operasyon geçirdi! Paylaşımına yorum yağdı

Yaklaşık bir yıldır iş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, ameliyat oldu. Yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen Ulusoy, ilk kez estetik operasyon geçirdiğini söyledi.

"İLK AMELİYATIM"

Son görüntüsünü yayınlayan 38 yaşındaki Ulusoy, "Burnumdan burun ucu ameliyatı oldum. Birçoğunuz inanmasa da bu ilk ameliyatımdı. Hocam bence muazzam bir iş çıkardı" dedi. Ulusoy'un paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

"İYİ YAŞ ALIYORUM"

Ulusoy, daha önce "İyi yaş alıyorum demek ki, dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı.

Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum" demişti.

YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI

Özge Ulusoy'un 2003 yılında bu yana gözler önüne serdiği değişim, görenleri şaşırttı.

Takvim'in haberine göre; çenesi, burnu ve elmacık kemikleriyle bambaşka biri haline gelen 38 yaşındaki model, önceki günlerde sosyal medyada gündem oldu.

Birkaç ay önce botoks yaptırdığı ortaya çıkan ünlü mankenin fotoğraflarına yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları:

"Fotoğraflardaki estetikle Almanya'ya fabrika yaptırırdım", "Özge Ulusoy'dan geriye sadece adı kalmış", "Binbir surat Özge", "Keşke dördüncü fotoğrafta kalsaymış", "Burnu çok fonksiyonlu; istediğiniz zaman kalkıyor, istediğiniz zaman inceliyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.