Hava Durumu

Özgen Keskin Türkiye'de dördüncü Bursa'da birinci

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, bağımsız bir araştırma kurumunun yaptığı araştırmada yüzde 74 oranında başarılı bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2013 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2013 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özgen Keskin Türkiye'de dördüncü Bursa'da birinci

Araştırmaya göre başarılı sıralamasında Türkiye'de dördüncü Bursa'da birinci sırada yer alan Özgen Keskin, Yıldırım'a kazandırdıkları hizmetlerin takdir görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Özgen Keskin, 2004 yılından bu yana Yıldırım'da belediye başkanlığı görevini yürütüyor. Yıldırım'a kazandırdığı fiziki ve sosyal projelerle birçok ödüle layık görülen Başkan Keskin, Bursa kamuoyunun da takdirini toplamaya devam ediyor. Gerek yurt içinden, gerekse yurt dışından gelen yerel yöneticilerin Yıldırım Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde görüp rol model aldığı Yıldırım, olumlu değişimiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Her fırsatta "Ben Yok Biz Varız”, “Önce İnsan” felsefesiyle hizmetlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Keskin, Yıldırım'da Cazibe Merkezi, Bilim Merkezi, Sevgi Market, Akçağlayan Kentsel Dönüşüm gibi projelerin büyük destek gördüğünü anlattı.

Türkiye genelinde bulunan il ve ilçe bazında belediye başkanlarının başarısının araştırıldığı ankette, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin yüzde 74 gibi bir oranla başarısını gözler önüne sermiş oldu. Anketten çıkan sonuca sevindiğini belirten Başkan Keskin; "Türkiye genelinde yapılan bir ankette güzel bir oran almak sadece beni değil tüm arkadaşlarımı mutlu etti. Bunda teşkilat mensupları ve tüm ekip arkadaşlarımızın desteği var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.