Hava Durumu

Özür dilemek için yürüdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Emniyet teşkilatından özür dilemek için yürüyüş düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özür dilemek için yürüdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Belediye Meydanı'ndan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yürüyen grubu Emniyet Müdürü Akgün karşıladı. 

İlçede yaşanan olaylar nedeniyle Akgün ve polis ekiplerinden özür dileyen grup üyeleri çiçek taktim etti. Grup adına açıklama yapan Ülgen Yelken, polis teşkilatından yaşanan olaylar nedeniyle özür dilemek için geldiklerini söyledi. Yelken, bu davranışın diğer şehirlere de örnek olmasını istedi.

Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün de örnek davranışları için grup üyelerine teşekkür etti. Bodrum'da halkın huzur içinde yaşayabilmesi için çalıştıklarını belirten Akgün, "Bizler özellikle böyle şeyleri hafızalarımızda tutmayız, devlette kin olmaz. Olumsuz birtakım şeyler olduğu gerçeği var. Olumsuzlular yaşanmış ise bunda mutlaka bir eksiklik var. Siz ülkenin geleceğisiniz. Ziyaret talebiniz olduğunu duyduktan sonra bu bizleri hem duygulandırdı hem sevindirdi hem gururlandırdı" dedi.

Bodrum'un turizmin önemli bir merkezi olduğuna işare eden Akgün, "O gün yaşanmış ne varsa sizden çok biz üzüldük. Bunların detaylı değerlendirilmesine hiç gerek yok. Bodrum'da özellikle sizin yaptığınız takdire şayan davranış çok gurur verici. Bu tablodan dolayı Bodrum'da bana göre hayat tamamen normale dönmüş demektir" diye konuştu. 

Akgün, kentte yapılan, şiddete olmayan her türlü eyleme saygı duyduklarını söyledi. Grup üyeleri Akgün ve emniyet personeli ile bir süre sohbet ettikten sonra emniyet müdürlüğü binasından  ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.