Hava Durumu

Patlayan televizyon yangına neden oldu

Bursa'da bir evde televizyonun patlaması sonucu çıkan yangın apartman sakinlerinin yüreğini ağzına getirdi. Dumandan etkilenen yaşlı kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2012 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2012 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Patlayan televizyon yangına neden oldu


Edinilen bilgiye göre merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yalnız yaşayan Aynur Ş.'nin dairesinde yangın çıktı. Yaşlı kadının izlediği televizyonun bir anda patlaması sonucu çıkan yangın, perdelerin tutuşmasıyla büyüdü. Daireden yayılan yoğun duman 21 haneli apartmanda oturan vatandaşları korkuttu. Alevlerin arasında yaşlı bir kadının olduğunun bildirilmesi, ekipleri de harekete geçirdi. Bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye aracının yanı sıra bir de ambulans sevk edildi.


Alevler, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle söndürüldü. Panik olan diğer daire sahipleri ise soluğu site bahçesinde aldı. Dumandan etkilenen Aynur Ş.'ye ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Yaşlı kadının durumunun iyi olduğu ifade edilirken, ekiplerin evde oluşan zararın tespiti ile ilgili çalışması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.