Hava Durumu

Pazartesiyi bekliyorum

Bursaspor’un başarılı teknik adamı, kulübün kongre sürecinde olduğunu belirterek 17 Haziran’dan sonra çalışmaların hız kazanacağını, yapılacak seçimde her şeye de saygılı olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2013 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2013 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pazartesiyi bekliyorum

Hikmet Karaman, genel kurul süreci olduğu için transferde net adım atamadıklarını belirtti. Karaman, “Bizim sağlıklı düşünmemiz, birlikte hareket etmemiz gerekir. Konulara son derece vakıf olup, Bursaspor'un Bursa şehrinin ve Türk futbolu adına yapmamız gereken en iyi şeyleri yapacağız. Bu güç bizde var. Pazartesi günü inşallah seçimler de sonuçlanacak. Bizler teknik heyetiz ve yapılacak seçimde her şeye saygılıyız. Bütün başkan adaylarına buradan başarılar diliyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Keşke güç birliği olsa. Takım oyunu diyoruz ya. Bireysel oyun maç kazandırır, takım oyunu şampiyon yapar. Şehir de, taraftar da, yönetim de takım oyunu oynarsa ülke ve şehir olarak çok daha farklı yerlere gelebiliriz” dedi.

3 İSİM ÜZERİNDE DURDUM

Transfer çalışmaları ile ilgili de konuşan Karaman, “Mevcut yönetimimizle lig bittikten sonra bir istişare yaptık. En azından bonservisi elinde olup, gerçekten bize katkı sağlayacak, şehri heyecanlandıracak özellikle 3 isim üzerinde durdum. Bunlardan biri Galatasaray'a gitti. Bizi uzun süre bekleyemezdi. Bu süreç içinde dezavantajlarımız var. Taraftarlarımız bana bir an önce bitsin diyor da biz teknik adamız. Bizim imza yetkimiz, gel anlaşalım deme şansımız yok. Yönetimle birlikte çalışan kişileriz. Transferlerle ilgili net bir takım şeyler de yapmak lazım. Pazartesi gününe az kaldı. Bunun haricinde benim birebir konuştuğum oyuncular var. Pazartesi gününü bekleyeceğiz ondan sonraki süreçte de Allah neyi nasip ederse o olacak” açıklamasını yaptı.

Gelenler iyi niyetli

Kiralık ve genç oyuncuları erken topladıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirten Karaman, “Erken başlayıp, gelen altyapı oyuncularımız dışındaki futbolcuların yaptığı önemli bir adım. İçlerinde Süper Lig’in önemli oyuncuları da var. Bu tarihte başlamaları da onların iyi niyetli olduğunu gösteriyor. Biz de bu yaklaşıma destek verir aynı yaklaşımı gösteririz” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.