Hava Durumu

Pelin ve Selin'den anne-babaya ağlatan veda

Giresun'un Alucra İlçesi Tohumluk Köyü kırsalındaki helikopter Kazasında şehit olan Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pelin ve Selin'den anne-babaya ağlatan veda
Giresun'un Alucra İlçesi Tohumluk Köyü kırsalında askeri rütbeliler, eş ve çocuklarını taşıyan Sikorsky helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin (45) ve eşi Nihal Şahin (44) için Kocatepe camiinde ögle namazına müteakip cenaze namazı kılınarak tören düzenlendi. 



Şahin çiftinin 14 yaşında olan Pelin ve 17 yaşında Selin adında 2 kız çocuğu olduğu öğrenildi. Kızları şehit olan anne ve babalarını uğurlarken asker selamı verirken, Selin'in şehit babasının künyesini taşıdı. 



Kocatepe Camiinde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen törene, Törene Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Genel Kurmay 2.Başkanı Yaşar Güler, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti Milletvekili Ahmet Gündoğdu'nun yanı sıra şehitlerin aileleri ve yakınları katıldı. 

Cenaze töreninin ardından şehit çiftin cenazeleri toprağa verilmek üzere Pursaklar Altınova Mezarlığına götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.