Hava Durumu

Pelkas: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Fenerbahçe'nin sezon başında Yunan ekibi PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitrios Pelkas, EPT adlı kanala konuk oldu. Pelkas, yaptığı açıklamada Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederken, Beşiktaş ile olan şampiyonluk yarışına dair de konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2021 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2021 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pelkas: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitrios Pelkas, gösterdiği performansla sarı lacivertli takımın vazgeçilmezi haline gelmişti. Kritik maçlardaki attığı gollerle sarı lacivertlileri zirve yarışında tutan Dimitrios Pelkas, ülkesi Yunanistan'da da gündem olmaya devam ediyor. Hakkında sıkça transfer haberleri çıkan ve Rus kulüplerinin peşinde olduğu bilinen yıldız futbolcu, Yunanistan'ın EPT kanalına konuk oldu ve Türkiye'deki günlerinden bahsetti.

Pelkas'ın yaptığı açıklamalardan önemli notlar şu şekilde oldu;

"Benim için Türkiye'ye gelmek çok güzel bir yolculuk oldu. Burada geldiğim andan itibaren herkes beni çok sıcak karşıladı. Fenerbahçe hikayemin bu kadar güzel başlamasını bende beklemiyordum. Zihniyet olarak Türkler ve Yunanlar aşağı yukarı aynılar. Bunu çok seviyorum. Uyum sağlamakta zorlanmadım. Burada her şey yolunda. Futbol sayesinde dünyaya neşe vermek gerçekten inanılmaz bir duygu. Yedi maçımız daha var. Beşiktaş'tan 4 puan gerideyiz. Şampiyonluğu kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.