Hava Durumu

Peri masalı 12 günde sona erdi!

Yıllar sonra yeniden yolları kesişen eski aşıklar aniden evlilik kararı adı. Ancak herkesin "Birbirlerini deli gibi seviyorlar. Bu eşine az rastlanan bir aşk, sonu da evlilik oldu" diye anlattığı o "peri masalı" sadece 12 günde bitti.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Peri masalı 12 günde sona erdi!

Ünlü çift bu kısacık zamanda boşanmaya karar verdi.Geçtiğimiz yılın son aylarında Holllwood'dan sürpriz bir evlilik haberi geldi. Daha önce biri aynı kişiyle olmak üzere dört kez evlenen 52 yaşındaki Pamela Anderson ile Hollywood'un en güçlü yapımcılarından biri olan 74 yaşındaki Jon Peters ani bir kararla evlendi.

Herkes yıllar sonra yeniden birbirlerine aşık olan Anderson ve Peters'ın evliliğinin uzun ömürlü olacağını düşünürken her şey sadece 12 gün sürdü. Çift, boşanmaya karar verdiklerini açıkladı. Bu şekilde de gösteri dünyanın en kısa süreli evliliklerinin kahramanlarından biri olarak tarihe isimlerini yazdırdılar.

Pamela Anderson, daha önce biri aynı kişiyle iki kez olmak üzere 4 kez evlenmişti. Jon Peters da daha önce dört kez evlenip boşanmıştı. Sonuçta ikisinin de beşinci evliliği belki kendilerinin bile beklediğinden çok kısa sürede bitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.