Hava Durumu

PFDK'dan Mustafa Er'e 3 maç men cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Akhisarspor maçında tribüne gönderilen Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'e şok bir ceza verdi. PFDK'dan 1 maç ceza beklenirken genç teknik adama toplamda 3 maç men cezası çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PFDK'dan Mustafa Er'e 3 maç men cezası!

PROSEDÖRE EK CEZA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'e şok bir caza çıktı. Akhisarspor maçının hakemi Yiğit Arslan tarafından çift sarı kartla tribüne gönderilen genç teknik adamın sadece Boluspor maçında kulübedeki yerini alamayacağı beklenirken PFDK normal prosedüre ek olarak Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'e 2 maç daha ceza verdi.

BOLU-ANKARA-ADANA MAÇLARI

PFDK'dan yapılan açıklamada, "FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10.000.TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." denildi. Mustafa Er Boluspor maçının yanı sıra Ankaraspor ve Adanaspor maçlarında kulübeye giriş yapamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.