Hava Durumu

Play-off için kazan Bursaspor!

Yeşil Beyazlılar bugün Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda Tuzlaspor'u konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak zorlu mücadelede Trabzon bölgesi Üst Klasman Hakemi Yasin Kol düdük çalacak. Karşılaşma TRT Spor ve BeIN Max-1'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Play-off için kazan Bursaspor!

Son 2 maçını kaybeden Bursaspor, eksiklerine rağmen evinde galibiyet istiyor...

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Bursaspor sahasında Tuzlaspor'u konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da start alacak mücadelede Trabzon bölgesi Üst Klasman Hakemi Yasin Kol düdük çalacak. Yasin Kol'un yardımcılıklarını Serdar Diyadin ile Uygar Bebek yapacak olurken, zorlu mücadelede Murat Türkoğlu da 4. hakem olarak görev alacak. Ayrıca önceki gün tüm Türkiye gibi Bursa'da başlayan kar yağışının maç saatinde de etkisini sürdürmesi bekleniyor.

YENİ SERİ İSTİYOR

Ligde çıktığı son 2 maçta Altınordu ve Giresunspor'a mağlup olan Bursaspor, Tuzlaspor maçıyla kötü gidişatını da sona erdirmek istiyor. Yeşil Beyazlılar bu 2 maçlık kötü seri öncesi Eskişehirspor, Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor'u yenerek 3 maçlık galibiyet seriyi yakalamıştı. Bursaspor evinde oynayacağı Tuzlaspor'u yenerek yeni bir galibiyet serisi de başlatmak istiyor.

AMAN DİKKAT

Zorlu karşılaşmada Bursaspor'da kaptan Özer Hurmacı kart cezalısı olması sebebiyle forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu cezasını çekmesinin ardından 4 sarı kartı silinecek ve kalan haftalarda daha rahat olacak. Yeşil Beyazlılarda ayrıca Burak Altıparmak, Ramazan Keskin, Burak Kapacak ve Cüneyt Köz sarı kart sınırında bulunuyor. 4 futbolcu Tuzlaspor karşısında oynaması ve sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak Balıkesirspor maçın görev alamayacak.

İLK MAÇ 3-3 BİTMİŞTİ

21. Hafta'ya 30 puan ile 9. sırada giren Bursaspor dün Giresunspor'un kazanmasıyla liderin tam 14 puan gerisine düştü. Tuzlaspor ise 36 puanda bulunuyor. Bursa temsilcisi, tüm planlarını ve hesaplarını Play-Off üzerine yapıyorken, Play-Off hattı ile arasında ise 7 puan var. Öte yandan iki takım tarihlerinde ilk kez bu sezon karşılaşırken, ilk yarıda İstanbul'daki maç 3-3 sona erdi.

İÇ SAHADA İŞLER İYİ DEĞİL

TFF 1. Lig'de Bursaspor, bu sezon iç sahada önceki sezonlara kıyasla istikrarsız bir görüntü çiziyor. Pandemi nedeniyle de taraftarından mahrum kalan Bursa temsilcisi, özellikle bu noktadaki eksikliği ise son derece yakından hissediyor. Zira ligde geride kalan 9 maçında sadece 5 kez kazanan ve 4 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Bursa ekibi, 30 puan toplayabildi. Bursaspor böylelikle, ligin ilk 10 sırasındaki ekipler arasında en kötü iç sahada performansını ortaya koyan takım oldu. Lig lideri Giresunspor ve ikinci sıradaki Samsunspor ise 26'şar puan toplarken, bu iki takımın iç sahada ortaya koyduğu performans, aynı zamanda Bursaspor ile aralarındaki puan farkını da belirledi.

MUHTEMEL 11'LER:

BURSASPOR: Ataberk Dadakdeniz, Ozan İsmail Koç, Taha Altıkardeş, Aykut Akgün, Abdullah Tazgel, Burak Altıparmak, Emirhan Aydoğan, Zeynullah Türkay, Eren Güler, Çağatay Yılmaz, Batuhan Kör

TUZLASPOR: Haydar Yılmaz, Samet Asatekin, İsmail Konuk, Rajko Rotman, Yasin Güreler, Muhammed Gönülaçar, Aldin Cajic, Ahmet Yazar, Gökcan Kaya, Matej Pucko, Thuram

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.