Hava Durumu

'Polisim' deyip küçük çocukları taciz etti

Kocaeli’nde 22 kız çocuğuna kendisini polis olarak tanıtarak tacizde bulunduğu iddia edilen zanlı, polis ekipleri tarafından çalıştığı fabrikada gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Polisim' deyip küçük çocukları taciz etti

Kocaeli'nin değişik noktalarında yaşları 9 ile 14 arasında değişen 22 kız çocuğunu elle taciz ettiği öne sürülen bir kişi, çalıştığı iş yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre İzmit, Çayırova, Gebze ve İstanbul Pendik’te polise yapılan benzer taciz şikayetleri üzerine ekipler harekete geçti. Şahsın yakalanması için İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 15 özel ekip kurdu.

Şikayetlerin yapıldığı ve taciz olaylarının gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kameraları ve MOBESE'leri mercek altına alan ekipler, suç haritası oluşturarak zanlının kimliğini belirledi. Kolu dövmeli olan zanlı tespit edilinceye kadar onlarca kişi polis tarafından sorgudan geçirildi. Taciz zanlısının İzmit Alikahya’da bulunan bir fabrikada işçi olarak çalıştığını tespit eden ekipler, iş yerine önceki akşam operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan İbrahim İ. (30) isimli şahsın ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, zanlının okul çıkışı yanlarına gidip, “Uyuşturucu kullanıyor musun?” diye sorduğu kız çocuklarını cüzdanına yerleştirdiği polis rozetiyle kandırdığı iddia edildi. İzmit’te 6, Çayırova’da 7, Gebze’de 1 ve Pendik’te 9 kız çocuğunu taciz ettiği öne sürülen İbrahim İ., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.