Hava Durumu

'Prenses Diana'nın medyumu' Harry-Meghan çiftinin ilişkisine ömür biçti

Eşi Meghan'ın, annesi Prenses Diana gibi baskıya maruz kalmasını istemediği için tüm Kraliyet haklarından vazgeçerek ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın evliliğinin geleceğine ilişkin en ilginç yorum Prenses Diana'yla yakın olduğunu iddia eden bir medyum tarafından yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Prenses Diana'nın medyumu' Harry-Meghan çiftinin ilişkisine ömür biçti

Tüm Kraliyet haklarından vazgeçerek eşi Meghan Markle ile ABD'ye yerleşen Prens Harry, eşinin ciddi anlamda bocaladığını ifade ederek, "Aile içinde kapana kısılmış olma hissinden sonra ayrılmaktan başka bir seçenek kalmadı. Bunu kendilerine açıkladığımda bile hala 'Yapamazsın' diyorlardı. Bunu yapabilmem için işlerin daha ne kadar kötüye gitmesi gerekiyordu. Meghan hayatına son verecekti" sözleriyle dikkat çekmişti.

"The Morning Show" isimli programda Prenses Diana'yla yakın olduğunu iddia eden medyum Sally Morgan, "Onun gözünden bakınca Harry'yle evliliğinde büyük bir aşk olduğunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

Morgan, "Pek çok tahminin onları ilişkisinin uzun sürmeyeceğini söylediğini biliyorum ama ben evliliklerinin uzun süreli olacağını düşünüyorum." derken, çiftin bunu Meghan Markle'ın istediği biçimde gerçekleştireceğinden emin olduğunu belirtti.

Medyum, "Sonuna kadar sürecek ve bence Meghan'ın kesinlikle kuralları koyduğuna ve onun istediği gibi şekilleneceğine şüphe yok. Buna hiç şüphe yok." ifadelerini kullandı.

Prenses Diana'nın kız kardeşi Lady Sarah McCorquodale ile de çok yakın olduğunu söyleyen Morgan, "Uzun süre ikisine de çok yakındım. Geriye dönüp baktığımda onunla 4,5 yıl boyunca neredeyse her gün konuşabilmenin ne kadar harika olduğunu ancak şimdi anlıyorum." dedi.

Sally Morgan, Prenses Diana'nın ölümünü tahmin ettiğini 2018'de açıkladığında "duyarsız olduğu" gerekçesiyle "Celebrity Big Brother" programının izleyicilerinin eleştirileriyle karşı karşıya kalmıştı.

Nisanda kraliyet uzmanı Colin Campbell, Harry ve Meghan çiftinin evliliğinin uzun sürmeyeceğini düşündüğünü söylemişti.

"BEBEĞİMİN TEN RENGİ KOYU OLABİLİR DİYE UNVAN VERMEK İSTEMEDİLER"

"Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı." diyen Markle, Kraliyet ailesi içinde çok mutsuz olduğunu ve intiharı düşündüğünü vurgulayarak "Artık yaşamak istemiyordum." sözleriyle hala ırkçılık tartışmalarının odağında...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.