Hava Durumu

Puan silme için son 8 gün!

Alacaklılara ödeme yapılmadığından yine puan silme cezasıyla karşılaşan Bursaspor'da Mesut Mestan döneminde 30 Ağustos'tan 30 Eylül'e ertelenen süre 8 gün sonra dolacak. Yönetim puan silme cezasının ortadan kalkması ya da ertelenmesi için TFF Başkanı Nihat Özdemir'le temas halinde.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2020 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2020 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Puan silme için son 8 gün!

Altınordu galibiyetiyle moral bulan Bursaspor'da puan silinme cezasıyla karşı karşıya kalınmasının korkusu yaşanıyor.

Yönetim 30 Eylül'e kadar geçmiş sezonlardan alacağı bulunan ve dosyası FIFA'ya giden oyunculara toplam 25 milyon liraya yakın ödeme yapmadığı takdirde Yeşil Beyazlı takımın 3 puanın silinmesi söz konusu olduğu ortaya çıktı. Bu konuyu çözüme kavuşturmaya çalışan Erkan Kamat yönetimi normalde 30 Ağustos'ta biten sürenin Mesut Mestan yönetimi tarafından yapılan girişimle 30 Eylül'e uzatıldığını açıkladı.

Söz konusu sürenin bitimine 8 gün kala hem maddi arayışlarına hem de bürokratik girişimlerine hız veren yönetim soruna çözüm arıyor. Başkan Erkan Kamat'ın geçen hafta İstanbul Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e yaptığı ziyarette durumun ele alındığı ve tarafların orta yol bularak sorunu çözmeye çalıştıkları ifade edildi. Aralarında Bursaspor'un da yer aldığı toplam 4 kulübün aynı sıkıntıyı yaşadıkları, TFF'ye pandemiyi gerekçe göstererek gelir kaybı yaşardıklarından ceza ertelemesi istedikleri bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.