Hava Durumu

Renault Fransa'da kapılarını kapattı!

Renault, Fransa'daki fabrikalarını kapattığını açıkladı. Otomobil üreticisi Renault, üretimin ne kadar süre daha kapalı kalacağına dair şu an için belli bir durum olmadığını belirtti. Türkiye de dahil olmak üzere diğer ülkelerdeki fabrikaların durumu, o ülkedeki koşullara bağlı olarak değişkenlik göstereceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2020 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Renault Fransa'da kapılarını kapattı!

Otomobil üreticisi Renault, çalışanlarını koronavirüs salgından korumak ve "Fransız hükümeti tarafından alınan önlemlere uygun olarak" üretimi durdurduğunu söyledi.

Renault, Avrupa'daki diğer tesislerdeki durumun her ülkedeki koşullara bağlı olacağını ve şu an için ne kadar bir süre kapalı kalacağının belli olmadığını belirtti.

CUMHURBAŞKANI MACRON'DAN ÖNCE AÇIKLADI

Renault'nun bu duyurusu, Pazartesi akşamı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un sokağa çıkma yasağı da dahil olmak üzere hareketi sınırlandırmak için uygulanan yaptırım önlemlerini açıklayacağı beklenen konuşmadan önce geldi.

Hafta sonu boyunca Renault, geçici işçi işe almak da dahil olmak üzere koronavirüs tehdidine yanıt olarak tüm seçenekleri düşündüğünü söylemiş ve bazı işçilerin Fransa okulları kapattıktan sonra çocuklarla evde kalması gerekebileceğine dikkat çekmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.