Hava Durumu

Resident Evil 8 çıkış tarihi duyuruldu

Resident Evil 8 çıkış tarihi duyuruldu. Capcom tarafından geliştirilen hayatta kalma korku türünde bir oyun. Sahip olduğu atmosfer ile türün sevenlerine keyifli vakitler yaşatan Resident Evil 7, serinin yeni oyunu ile bu çıtayı yükseltmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Resident Evil 8 çıkış tarihi duyuruldu

Resident Evil 8 çıkış tarihi: 7 Mayıs 2021

Resident Evil 8 (Village), Resident Evil 7'nin oynanış mekaniklerine yenilerini ekliyor. Resident Evil 4'te bulunan market sistemi Resident Evil 8'e geliyor. Markette, silah satın alabilir, silahlarınızı geliştirebilir ve karakteriniz için gerekli çeşitli eşyaları bulabilirsiniz.

Yeni oyunun hikayesi bir kalede ve kalenin çevresinde bulunan köyde geçiyor. Yayınlanan videoda sadece kalenin içerisi ve kötü karakterler gösterildi. Oynanış mekaniklerinin de tanıtıldığı canlı yayın uzun sürmedi. Oyunu ön sipariş ile alacak olan oyuncular için özel içerikler de bulunuyor. Ayrıca tanıtım yayınında Resident Evil 8'in Koleksiyoncu Sürümü de gösterildi.

Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021'de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkış yapacak. Oyunu PS4 ve Xbox One'a satın alan oyuncular isterlerse ücretsiz olarak PS5 ve Xbox Series X için yükseltme yapabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.