Hava Durumu

Resident Evil: Village, dördüncü oyundan ilham alıyor

Resident Evil: Village ile ilgili oynanış videolarının gelmesinin ardından, yapısının nasıl olacağıyla ilgili bilgiler de şekillenmeye başladı. Capcom'da görev alan bir yapımcı, Village'ı bugüne kadar yapılan en iyi hayatta kalma korku oyunu olarak nitelendirirken, dördüncü oyundan da bir hayli esinlendiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Resident Evil: Village, dördüncü oyundan ilham alıyor

Resident Evil: Village güzel bir denge sunacak

PlayStation Official Magazine dergisine konuşan yapımcı Peter Fabiano, Resident Evil: Village'ın tüm serinin en beğenilen oyunlarından biri olan RE 4'ten yüksek oranda ilham aldığını doğruladı. Ayrıca Lady Dimitrescu ve kızları hakkında birkaç ipucu vererek bir sonraki oyun için yüksek beklentiler oluşturdu. Fabiano, "Resident Evil 4'ten çok fazla ilham aldığımızı fark edeceksiniz, Ekip gerçekten otantik bir his yaratmak için çok çaba sarf etti. Ayrıca sizi diken üstünde tutacak pek çok sürpriz var. Oyuncular savaş, keşif ve bulmaca çözme arasında güzel bir denge bulacaklar" diye konuştu.

Bununla birlikte RE4 ve Village arasında benzerlikler de bulunuyor. Avrupa kırsal köy ortamında geçen bir ana olay örgüsü, bunun bir belirtisi. Alınan ilhamın bu gibi benzerliklerden ne kadar ötesine geçtiğini görmek ise ilginç olacak. Hikayeyi mahvetmek istemediklerini de ekleyen Fabiano, "Şunu söyleyebilirim ki, yaratıkların hepsi oyunun evrenine uyuyor. Village'ın genel dünyasını ve serinin tarihini hesaba kattığımızdan emin olabilirsiniz" dedi.

Yapımcı ayrıca konseptin serinin yedinci oyunu olan Biohazard için geliştirici sürecinin sonuna doğru ortaya çıktığını söyledi. Oyuncuların ana karakter olan Ethan Winters'ın gözünden oyunu deneyimlemelerine devam etmelerini istedik Bu, vizyonumuzu hedefte tutmamıza gerçekten yardımcı oldu. diyerek projeyi ne kadar ciddiye aldıklarından bahsetti.

Resident Evil: Village, 7 Mayıs'ta PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için çıkacak. O zamana kadar bu tarz haberlerle oyuncuların iştahı bir hayli kabaracak gibi duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.