Hava Durumu

Rusya'dan bomba iddia! Biz yapmadık

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus uçaklarının Suriye'de bombardıman düzenlediğinin öne sürüldüğü görüntülerin militanlar tarafından hazırlandığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rusya'dan bomba iddia! Biz yapmadık
Tümgeneral Konaşenkov, "Halep'te çekilen 'Rus bombardımanları', 'Rus ateşi' ve diğer görüntüler militanlara ait özel televizyon grupları tarafından çekildi" dedi.
 
Bazı medya kuruluşlarının bu görüntüleri kaynağını kontrol etmeden kullanmasının büyük bir soru işareti doğurduğunu kaydeden Konaşenkov, teröristlerin propagandasına itibar etmeme çağrısı yaptı.

Öte yandan Konaşenkov, Halep'in doğusunda muhalefet, insani kuruluşlar ve insan hakları savunucuları bulunmadığını, bölgede sadece militanların uyguladığı terörün hakim olduğunu vurguladı. "Halep'in doğusunda 'muhalefet', 'yerel konseyler' ya da Londra veya diğer başkentler tarafından desteklenen, Batılı değerlere sahip Beyaz Miğferler gibi 'insani kuruluşlar', 'tıbbi dernekler' ya da 'insan hakları savunucuları' yoktu" diyen Konaşenkov, sivillerin aktardığına göre bölgede sadece açlık ve terörün hakim olduğunu ifade etti. ... 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.