Hava Durumu

Şaban Vatan'dan kendisine dava açan Müge Anlı'ya tepki

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan kendisine tazminat davası açan televizyon programı sunucusu Müge Anlı'ya "Müge Anlı 1 TL'lik dava açtı. Ben de ona 1 kuruşluk dava açacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2020 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2020 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şaban Vatan'dan kendisine dava açan Müge Anlı'ya tepki

Anlı'nın ekibinin olay içinde ismi geçen bir kişiyle röportaj yaptığını ve bu kayıtların savcılığa teslim edilmediğini vurgulayan Vatan, bu röportaj'dan sonra ekibin kendisine 'olayın çözüldüğünü' söylediğini de belirtti.

Vatan, Twitter üzerinden kendisine açılan tazminat davasını paylaşarak şunları söylemişti: "Buyurun Müge Anlı hali. Rabia Naz'ımızın ardından iddia edilen suçlu kişiyle röportaj kaydını saklayan, intihar iftirası atan Müge Anlı."

Rabia Naz Vatan, 13 Nisan 2018'de evinin önünde yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Baba Şaban Vatan, kızının otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini, AKP'li Eynesil Belediye Başkanının yeğeninin kullandığı arabanın çarptığını öne sürmüştü. Rabia Naz'ın da aralarında olduğu şüpheli çocuk ölümleriyle ilgili Meclis'te komisyon oluşturulmuştu. Şüphelilerle ilgili savcılık tarafından takipsizlik kararı verilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.