Hava Durumu

Sağlam'dan transfer itirafı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer sezonunu iyi geçirmediklerini söyleyerek, "İmkansızlıktan dolayı taraftarı heyecanlandıran futbolcuları kadromuza katamadık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam'dan transfer itirafı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vadisi'nde BTSO Celal Sönmez Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde okulun öğrencileri ile bir araya gelen Sağlam, soruları yanıtladı. Genç çalıştırıcı, ekonomik sebeplerden dolayı yıldız oyuncu transferi yapamadıklarını ifade ederek, "Bizim işimiz hiç kolay değil, biz üç ay transfer sezonu geçirdik, ancak takıma yıldız tabir edilen oyuncu transfer yapamadık. Ekonomik imkansızlıktan dolayı taraftarı heyecanlandıran transfer yapamadık. Daha sonra Beluschi ve Tuncay geldi ve rahatladık" dedi.

Alex'i severim
Sağlam, Fenerbahçeli Alex'in gönderilmesi hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine, kendinin de Beşiktaş'tan futbolcu olarak ayrılışının benzer olduğuna vurgu yaparak, " Alex'i çok severim. Sempatik ve saygılı biridir. Aykut hocaya da sempatim var. Hep bu olayları profesyonel çerçevede değerlendirdim. Bu olayda da antrenörün tarafında olacağım. Antrenör, kulüp tercih yapmış. Bu şekilde bir tasarruf yapmış. Bence bu şekilde değerlendirmek lazım. Kendi iç meseleleridir. Kendileri bu konuyu değerlendirecektir'' ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.