Hava Durumu

Sağlam'dan transfer itirafı: "Ozan Tufan'ı vermedik"

Bursa Hakimiyet, Süper Kupa finali basın toplantısında bir gerçeği ortaya çıkardı. Bursaspor ile Galatasaray arasında bugün oynanacak zorlu mücadele öncesi Ertuğrul Sağlam’dan transfer itirafı geldi. Sağlam, “Hamza Hamzaoğlu benden Ozan Tufan ile ilgili düşüncemi sordu. Ben de vermeyeceğimizi söyledim. Teşekkür etti ve konu kapandı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2015 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam'dan transfer itirafı: "Ozan Tufan'ı vermedik"
HAMZAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

TFF Süper Kupa 2015 öncesi, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile iki takımın kaptanları Ozan İpek ve Selçuk İnan ortak bir basın toplantısı düzenlendi. Ankara'daki JW Marriott Hotel'de bulunan Angora III Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Sağlam, Bursa’ya kupayla dönmek istediklerini belirtirken bir transfer itirafında bulundu. Sözleşmesi süren oyuncularına kendilerinden habersiz yapılan teklifler nedeniyle oldukça rahatsız olduklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, Hamza Hamzaoğlu’na teşekkür ederek örnek bir tutum sergilediğini ifade etti. 

TÜRKİYE’DE SİSTEM TERSİNE İŞLİYOR

Sözleşmesi süren oyuncunun kulübüyle görüşmeden, izin almadan futbolcuların arandığını, ekonomik gerçeklerle kafaların karıştırıldığını ifade eden Sağlam, “Bu noktadan sonra oyuncuyu motive etmek kolay olmuyor. Ben o yüzden Hamza hocaya çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisi bir oyuncuyla ilgili beni aradı ve -Hocam bu oyuncuyla verme ile alakalı bir düşüncemiz var mı?- dedi. Ben de kendisini bir gün sonra aradım ve oyuncunun bizim için çok önemli olduğunu vermek istemediğimizi söyledim. Teşekkür etti ve konu kapandı. Yolun bu olması lazım” şeklinde konuştu. Sağlam daha sonra Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorusu üzerine bu oyuncunun Ozan Tufan olduğunu açıkladı. 

BURSA'YA KUPAYLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Galatasaray ile bugün oynayacakları Süper Kupa finali öncesi kupayı çok istediklerini belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezona moralli başlamayı arzuladıklarını söyledi. Oyuncularına da mesaj gönderen deneyimli çalıştırıcı, “Yarın (bugün) Bursaspor camiası açısından çok önemli bir gün. Kupayı almayı çok istiyoruz. Kupayı almak için de sahada kupayı hak etmek lazım. Kazanacak oyunu ortaya koymak lazım. Futbolun gerektirdiği agresifliği, sertliği uygulayacağız. Ancak bunları futbol kuralları içerisinde yapacağız. Ben rakibimize başarılar dilerken, oyuncularımızın da üst düzey bir sorumluluk alarak Bursa’ya kupayla dönmelerini bekliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Sağlam, kadroyu açıkladı…

Geçen sezonki iskelet kadrodan 4-5 oyuncunun bu yıl kadroda olmadığını, Volkan Şen ve Tomas Necid’in de maç kadrosunda yer almadığını belirten Ertuğrul Sağlam, “Bu dönem içerisinde ufak tefek sıkıntılar olabilir ama sonuçta biz iyi bir takımız ve her geçen gün üzerine koyuyoruz en kısa zamanda çok daha iyi bir takım olacağız. Volkan ve Necid de bizim için özellikle takımın ofansif gücüyle alakalı, oyun sistemimiz ve futbol anlayışındaki önemli oyunculardı. Bugünkü maçta oynamayacak olmaları oyuncu seçimiyle alakalı farklı alternatifleri çıkardı. Ozan Tufan sağda, Emre Taşdemir solda ve Bakambu önde oynayacak. Son oynadığımız hazırlık maçında gayet güzel görüntüler ortaya çıkmıştı” dedi.
Barış YALIM'ın haberi...


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.