Hava Durumu

Sağlam söz: "Kararım kesin, kimse bir yere gitmiyor"

Bursasporlu futbolcuların birçok takımın transfer gündeminde olduğunu belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Ancak biz kararımızı verdik. Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam söz: "Kararım kesin, kimse bir yere gitmiyor"
HAYALLERİ ERTELEMEK ZORUNDALAR

Bursaspor’un Almanya kampındaki son gününde Cedric Bakambu şoku yaşandı. Golcü futbolcu sosyal paylaşım sitesinden “Bursaspor geldiğim günden beri bana aile gibi oldu ama hayallerimde ve gönlümde İspanya'da oynamak var“ açıklamasında bulundu. Ertuğrul Sağlam, gelen teklifler üzerine kafası karışan Bakambu’yu antrenmana almadı. Kamp değerlendirmesi için basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, “Bakambu’nun hayalinin İspanya olması güzel ama önce burada hayallerine ulaşacak performansı göstermesi gerekiyor. Biz kararımızı verdik; Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.  

KAFALARININ KARIŞMASI DOĞAL

Defans organizasyonunda çok sağlam bir yapılanma olduğunu ancak hücum anlamında eksikleri bulunduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Tomas Necid sakatlandı, önde alternatifimiz yok. Dolayısıyla birkaç gün içinde ön taraftaki eksiklerimizi de giderip, sezona sağlam, alternatifli bir kadroyla girmek istiyoruz. Oyuncularımız birçok takımın transfer gündeminde. Maalesef bizim ülkemizde de bu işler ahlaki kurallar dahilinde yapılmadığı için çocukların tabii kafası karışıyor. Ama yine söylüyorum; Bu oyuncu arkadaşlarımız hayallerini, gelecekten beklentilerini artık bir sonraki transfer sezonuna ertelemek zorunda. Hayallerini gerçekleştirmelerine biz de yardımcı oluruz” dedi.

KAMPTAN MEMNUN

Almanya kampıyla ilgili değerlendirmede bulunan Sağlam, oyuncularının mental açıdan rahatsızlık yaşadıklarını, bunun sıkıntısını yaşadıklarına dikkat çekti. Deneyimli çalıştırıcı, “Artık son döneme giriyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde oyuncuların zihinsel anlamdaki problemlerini tamamen sıfırlayıp, maç dönemine konsantre ederek iyi bir başlangıç yaparız. Son dönemde Necid’in ayağındaki sakatlıklar biraz canımızı sıktı. Bunun dışında da ufak tefek kasık ağrıları, adale ağrıları bu yoğun dönemde olabilecek sakalıklar. Ciddi bir sakatlık yaşamadan kampı bitirmiş olduk. Genel anlamda kamptan memnunum” dedi. 

SÜPER KUPA'YA HAZIR ÇIKACAĞIZ

Galatasaray ile 8 Ağustos’ta oynayacakları Süper Kupa finaline hem fiziksel, hem de zihinsel anlamda hazır olarak çıkmak istediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Hücum bölgesindeki oyuncularımız Necid’in sakatlığı, Bakambu’nun zihinsel kafa karışıklığını çözüp, bu açığı birkaç gün içerisinde kapatmak zorundayız. Maalesef bu sıkıntılar da bu dönemlerde yaşanıyor. Bir an önce bu sıkıntıyı giderip sezona hem zihinsel anlamda tamamen böyle bu bulanıklığı gidermiş, hem de sayısal anlamda yeterlilik konusunda alternatifli oyuncuların oluşturacağı zengin bir kadroyla sezona girmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.