Hava Durumu

Saldır Timsah

4-3'lük Sivasspor galibiyeti ile üst sıraları yeniden gözüne kestiren Yeşil Beyazlı takım, bugün saat 13.30'da Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2014 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2014 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saldır Timsah

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak. Son olarak Sivasspor'u 4-3 mağlup eden ve Avrupa umutlarını tekrar yeşerten Yeşil Beyazlı takım, İstanbul'dan galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirmek istiyor.

ŞOK EKSİKLER

Üst sıralara tırmanma adına iki takım için de büyük önem taşıyan maç '6' puan değerinde. Bursaspor kazanması halinde Avrupa Kupaları'na katılma adına avantaj yakalayacak. Bu önemli maçta Ali Palabıyık düdük çalacak. Yeşil Beyazlı takımda kritik maç öncesi İrfan Buz, Belluschi, Basser, Volkan ve Sercan'ı kadroya almadı. Kasımpaşa'da ise sakatlığı devam eden Babel’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Orhan Şam’ın ise sakatlığı sürüyor.

Maç heyecanı AS TV’de

Bursaspor'un Avrupa yolundaki kritik sınavının öncesi ve sonrası AS TV ekranında yaşanacak. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı çevresinden yapılacak olan canlı bağlantılarla Yeşil Beyazlı takımdaki son gelişmeler an bean izleyenlere aktarılacak.

İlkyarıya dikkat!

Bursaspor'un dişli rakibi Kasımpaşa, bu sezon ilkyarıda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. 28 haftada rakip fileleri 44 kez havalandıran İstanbul ekibi, bu gollerin 31'ini ilkyarıda kaydetti. Özellikle 30 ile 45. dakikalar arası Kasımpaşa'nın en çok hücum yaptığı anlar olarak göze çarpıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.