Hava Durumu

Sam Asghari'den, evlilik sözleşmesi yanıtı

Son dönemde vasilik davasıyla gündemden düşmeyen Britney Spears'ın nişanlısı Sam Asghari, pop yıldızına evlilik sözleşmesi imzalaması çağrısında bulunan hayranlara yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sam Asghari'den, evlilik sözleşmesi yanıtı

Sam Asghari ile Britney Spears'ın nişanlandıklarını duyurmalarının ardından pop yıldızına hayranları tarafından servetini korumak için evlilik sözleşmesi yapması çağrısında bulunuldu.

Asghari yaptığı açıklamada, "Evlilik sözleşmesini düşünen herkese teşekkür ederim" dedi. Asghari espirili bir dille, "Elbette, bir gün beni terk etmesi ihtimaline karşı cipimi ve ayakkabı koleksiyonumu korumam için sağlam bir evlilik sözleşmesi imzalayacağız" diye konuştu.

İki çocuk annesi Spears'a servetini koruması gerektiğini söyleyen hayranlar arasında Oscar ödüllü oyuncu Octavia Spencer da vardı. Nişan duyurusunun altına Spencer, "Evlilik sözleşmesi imzalamasını sağla" diye yorum yapmıştı ama daha sonra yorumu sildi.

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Jamie Spears'a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesinde zafere çok yakın olan Spears, Sam Asghari ile nişanlandıklarını yayınladıkları bir video ile duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.