Hava Durumu

Şampiyon Galatasaray

Sarı Kırmızılılar, 1 puanın yettiği maçta İzmir'de karşılaştığı Göztepe'yi 66. dakikada Bafetimbi Gomis'in attığı golle 1-0 yenmesini bildi ve 21. şampiyonluğuna ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Galatasaray

DEVRE GOLSÜZ GEÇTİ
Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı Kırmızılılar 34. hafta maçında İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Bornova Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan taraf ev sahibi oldu. İzmir temsilcisi 4. dakikada Castro ile etkili gelirken top Donk'tan geri döndü. Göztepe cephesinin penaltı beklentisine hakem Cüneyt Çakır devam dedi. Sarı Kırmızılılar ilk yarıda Demba Ba ile rakip kalede tehlike yaratırken Galatasaray da Garry Rodrigues ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

GOMIS AFFETMEDİ

İkinci yarıya Galatasaray büyük bir baskıyla başladı. 1 puan alsa bile şampiyonluğunu ilan edecek Sarı Kırmızılılar gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı. 52. dakika topu kapan Göztepe'nin etkili kontratak pozisyonunda Muslera kalesini terk ederek mutlak bir golü önledi. Galatasaray baskısını sürdürdüğü bölümde Gomis ceza sahası içinde Kasanovic'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. 66'da Gomis penaltıdan topu ağlara göndererek Sarı Kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray ligde 21. şamiyonluğunu elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.