Hava Durumu

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı: Bayern Münih - Paris Saint-Germain

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu! Büyük bir sürprize imza atarak yarı finale çıkan Olympique Lyon'un 3-0'lık skorla mağlup eden Bayern Münih, 23 Ağustos'taki finalde Paris Saint-Germain'in rakibi oldu. Tarihinde 11. kez finale yükselen Bayern, tarihinde ilk kez bu başarıya erişmek isteyen Lyon'un umutlarını Serge Gnabry'nin (18 ve 33), Lewandowski'nin (88) golleriyle söndürdü.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı: Bayern Münih - Paris Saint-Germain

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanında Olympique Lyon'la Bayern Münih bir araya geldi. Yüksek tempolu ve keyifli geçen maçta kazanan 3-0'lık skorla Bayern Münih oldu. Alman devi, 23 Ağustos'ta oynanacak finalde Paris Saint-Germain'in rakibi oldu.

Bayern Münih tarihinde 11. kez 1 numaralı kupada adını finale yazdırırken Juventus'u ve Manchester City'yi eleyerek ciddi bir sürprize imza atan Lyon ise tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde finale yükselme şansını tepti.

Alman ekibini finale taşıyan goller Serge Gnabry (18' ve 33') ve Robert Lewandowski'den (88) geldi. Lyon ise özellikle maçın başında kontrataklarla iyi şanslar buldu ancak fileleri bulamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.