Hava Durumu

Şampiyonluk için oyna Karaca!

5 maç kazanması halinde rakiplerine bakmaksızın TFF 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluğu garantileyecek olan Karacabey Belediyespor 25. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2020 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonluk için oyna Karaca!

TFF 3.Lig 3.Grup'ta 25. hafta maçları bugün başlıyor. Grubunda 52 puanla zirvede yer alan Karacabey Belediyespor şampiyonluk hedefine erken ulaşmak için bugün Gölcük deplasmanına gidecek. En yakın takipçisi Nevşehir Belediyespor ile arasında bulunan 15 puan farkla açık ara lider konumda bulunan Mavi Siyahlılar, Lig'in tamamlanmasına 10 hafta kala sadece 5 galibiyet alması halinde şampiyonluğu garantileyecek. Bursa temsilcisi bu anlamda Gölcük dep-lasmanından da 3 puanla dönüp hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.Şampiyonluğu 5 hafta öncesinden isteyen Karacabey'de tüm planlar bunun üzerine kuruldu.

Lig'de şu ana kadar çıktığı 24 mücadeleden sahadan 16 galibiyetle ayrılan Karacabey'in 6 beraberliği ve sadece 2 mağlubiyeti bulunuyor. Ev sahibi takım Gölcükspor ise 7 galibiyet 6 beraberlik ve 11 mağlubiyetle puan cetvelinin 14. basamağında bulunuyor. Bu mücadelede Karacabey Belediyespor 11 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek için sahaya çıkacakken, Gölcükspor ise alt sıralardan kurtulmak adına ter dökecek. İki takım arasında Lig'in ilk yarısında Karacabey'de oynanan mücadeleyi Mavi Siyahlılar 4-0 gibi farklı bir skorla kazanmıştı. Bugün Gölcük Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı hakem Gökhan Özbulut yönetecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.