Hava Durumu

Samsung Galaxy Note 20 renk seçenekleri sızdırıldı

Şubat ayında kullanıcılarla buluşturulan Galaxy S20 serisinin ardından Samsung cephesinde gözler yeni amiral gemilerine çevrildi. Bu kapsamda Galaxy Note 20 / Note 20 Plus ve Galaxy Fold 2'nin Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2020 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2020 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samsung Galaxy Note 20 renk seçenekleri sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 20 modeline ait olduğu iddia edilen render görselleri paylaşılmıştı. Özellikle arka kamera çıkıntısının tasarımı kullanıcılar tarafından eleştirilirken, yeni görsellerde kamera çıkıntısı aynı şekilde korunuyor.

Samsung Galaxy Note 20 renk seçenekleri

Paylaşılan güncel bir rapora göre Galaxy Note 20 renk seçenekleri gri, yeşil ve bakır olacak. Note 20 Plus modelinde ise siyah ve bakır renk seçeneklerinin kullanıcılara sunulacağı dile getiriliyor. Bu kapsamda Samsung'un daha basit renklere geçiş yapmayı planladığını söylememiz yanlış olmayacaktır. Bununla birlikte bakır renk seçeneğinin Galaxy Note 9'daki gibi olmayacağı, altın renk tonuna daha yakın olacağı dile getiriliyor.

Tabi, geliştirme sürecinin tüm hızıyla devam ettiğini unutmamak gerekiyor. Güney Koreli üreticinin renk seçeneklerinde değişikliğe gitmek için zamanı var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.