Hava Durumu

Sapık milyarderin olduğu fotoğraftan Trump çıkarıldı!

ABD'de seçimler yaklaşırken ABD'de reşit olmayan kızlara cinsel istismarda bulunan milyarder Jeffrey Epstein ve kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in aralarında bulunduğu bir fotoğraftan ABD Başkanı Donald Trump'ın çıkarılması ABD gündemini değiştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2020 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2020 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sapık milyarderin olduğu fotoğraftan Trump çıkarıldı!

ABD'de seçimler yaklaşırken milyarder Jeffrey Epstein ve kız arkadaşı Ghislaine Maxwell ile politikacılar arasında bulunan ilişki gündemden düşmüyor. Cumhuriyetçiler, Eski ABD Başkanı Bill Clinton ile Jeffrey Epstein arasında yaşanan ilişkileri sık sık gündeme getirirken Jeffrey Epstein ile kız arkadaşı Ghislaine Maxwell ve ABD Başkanı Donald Trump arasında ortaya çıkan ilişkileri de görmezden gelmeye çalışıyor.

Cumhuriyetçilere yakın medya kuruluşunun Clinton ile Esptein'in bir arada bulunduğu fotoğrafları paylaşırken geçtiğimiz günlerde Epstein ve kız arkadaşı Maxwell'in bulunduğu fotoğrafta yer alan Trump'ı fotoğraftan çıkartması skandal olarak nitelendirildi. Fotoğraf medya kuruluşları tarafından Ghislaine Maxwell'in FBI tarafından tutuklanması haberi esnasında kullanılmıştı.

Trump, Melania, Epstein ve Ghislaine Maxwell'in o fotoğrafı, 2000 yılında Mar-a-Lago'daki bir partide çekilmişti.

Maxwell sevgilisi Epstein'in ilişkilerini ayarladığı ve ortağı olduğu iddiası ile tutuklandı. Maxwell, Epstein'in suçlandığı çocuk ve cinsel istismar suçları ile federal mahkemeye sevk edilirken fuhuş ağında Epstein ile çalışmakla da suçlanıyor.

FOX NEWS ÖZÜR DİLEDİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Fox News, "5 Temmuz Pazar günü Ghislaine Maxwell hakkında bir haber sırasında Fox News Kanalı yanlışlıkla Donald Trump'ı Melania Knauss (eski soyismi), Jeffrey Epstein ve Maxwell'in olduğu bir fotoğraftan sildi. Hatadan pişmanlık duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

EPSTEIN HÜCRESİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan milyarder Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde geçtiğimiz yıl 10 Ağustos'ta ölü bulunmuştu.

Yetkililer, Epstein'ın ölüm sebebi olarak intihar ettiği bilgisini paylaşmıştı.

TRUMP VE PRENS ANDREW İLE YAKIN ARKADAŞ

Yatırım fonu yöneticisi milyarder Epstein'ın, aralarında ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere York Dükü Andrew gibi güçlü isimlerin de bulunduğu çevrelerle yakın arkadaşlığı kamuoyunda tartışma konusu olmuştu.

PRENS ANDREW KRALİYET GÖREVLERİNİ BIRAKTI

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, adı "cinsel istismar" iddialarıyla gündeme gelen 2. oğlu Prens Andrew, "Jeffrey Epstein ile eski yakınlığımla ilgili koşulların, ailemin işlerine ve desteklemekten gurur duyduğum hayır kurumlarının, örgütlerin işlerine engel haline gelmeye başladığını gördüm. O nedenle majestelerinden görünür bir gelecek için kamusal görevlerimden çekilme izni istedim ve o da izin verdi." ifadelerini kullanan Epstein ile arkadaşlığını "düşüncesizce" diye nitelendiren Andrew, "İntiharı, özellikle de kurbanları için pek çok soruyu cevapsız bıraktı." değerlendirmesinde bulunmuştu.

CLINTON DETAYI VE LOLITA EKSPRESİ

ABD'nin eski Başkanı Clinton'ın Epstein'ın "Lolita Ekspres" diye anılan özel Boeing 727'siyle en az 26 kez seyahat ettiği ortaya çıkmıştı.

Epstein'ın fuhuş trafiğindeki ortağı olan Ghislaine Maxwell, Chelsea Clinton'ın düğün davetlileri arasında ve düğün fotoğraflarında hemen gelinin babasının arkasında gülerken görülüyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.