Hava Durumu

Şarkıcı Gülden ile eski eşi arasında sular durulmuyor

Şarkıcı Gülden'in YouTube'daki klibinin altına tehditler yazan eski eşi Ercan Mutlu ile arasındaki gerilim bitmiyor. Gülden'in hayatında biri olduğunu duyan Mutlu, dört avukatla dava açmak için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2021 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şarkıcı Gülden ile eski eşi arasında sular durulmuyor

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği 'Yandan Yandan' isimli şarkısının klibini, YouTube üzerinden yayınladı. Sanatçı, 3,5 yıl önce yollarını ayırdığı Ercan Mutlu'nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı. Eski eş, şarkının altındaki yorum kısmına, "Sana bu dünyayı dar edeceğim!" diye yazmıştı.

ESKİ EŞİNE TEHDİTLER SAVURDU

Mutlu ayrıca, "İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor", "Bir çift ayakkabı ile Londra'ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuş! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edeceğim!", "Bugüne kadar iyi niyetli davrandım. Artık savaş zamanı. Ben kızımı her şekilde görürüm ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin" yorumlarıyla ünlü şarkıcıya tehditler savurmuştu.

"ÜÇ BUÇUK YILDIR TEHDİT EDİLİYORUM"

Yaşananların ardından Gülden, Instagram hesabından bir video yayınlamış ve "Boşandığım günden itibaren aşağılamalara ve hakaretlere maruz kaldım." diyen şarkıcı, adalete güvendiğini söyledi. Gülden, "Beni itibarsızlaştırmaya çalıştı. Alkol ve şiddet problemi olan bu şahıs tarafından 3,5 yıldır tehdit ediliyorum. İlk başlarda kızımız olduğu için sustum, herhangi bir girişimde bulunmadım. Ancak hakaret ve tehdit kızıma da yapılınca daha fazla dayanamadım." diyerek isyan etmişti.

DAVA AÇACAK

Hürriyet'in haberine göre; tüm bunların ardından Gülden'in hayatında biri olduğunu duyan Mutlu, dört avukatla dava açmak için kolları sıvadı. Eski eş, bugüne kadar ödediği nafakayı ve boşanırken verdiği iki evi geri istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.