Hava Durumu

Sayılı gün çabuk geçer

Bursaspor'da sezon sonunda 9 futbolcunun sözleşmesi bitecek. Bunlar içinde Ali Akman ve Ataberk Dadakdeniz ön plana çıkıyor. Yönetim 1 Ocak 2021'e kadar oyuncularla yeni mukavele yapmazsa Bosman kuralları gereği futbolcular başka kulüplerle görüşme ve sözleşme imzalama hakkını elde edecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sayılı gün çabuk geçer

Bursaspor'da 9 futbolcunun sözleşmesi sezon sonuna bitecek. Ocak ayından itibaren Bosman kuralları devreye girecek.

Bu sezon ligde genç ve tecrübeli oyuncuların harmanlanmasıyla oluşturulan kadroyla mücadele eden Bursaspor'da özellikle Vakıfköy patentli kramponların performansı dikkat çekti. Genç futbolcular tüm Türkiye'nin sempatisini kazanırken, bunlar içinde attığı gollerle ön plana çıkan isim Ali Akman oldu. 18 yaşındaki futbolcu gol krallığına koşmasıyla gündeme gelirken, sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması onu daha da konuşulur bir hale bürüdü. Bursaspor'da 31 Mayıs'ta sadece Ali Akman'ın sözleşmesi sona ermeyecek. Benzer durumda kadroda toplam 9 futbolcu bulunuyor. Bunlar içinde Ali Akman kadar dikkat çeken bir diğer isim genç kaleci Ataberk Dadakdeniz.

YÖNETİM İŞİ SIKI TUTMALI

Aykut Akgün, Cüneyt Köz, İsmail Can Çavuşluk, Onur Atasayar, Özer Hurmacı, Recep Aydın ve Serdar Özkan'ın da sözleşmesi 31 Mayıs 2021'de bitecek. Bosman kuralları gereği bir futbolcu sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala herhangi bir kulüple görüşme ve ön sözleşme imzalama hakkını elde ediyor. Bunun için görüşme yapan kulübün oyuncunun kulübüne haber vermesi yeterli. Bursaspor Ali ve Ataberk'le 1 Ocak 2021'e kadar sözleşme yenilemediği takdirde iki oyuncu da başka kulüplerle görüşme ve sözleşme imzalama hakkına sahip olacak. Benzer durum geçen sezon Sivasspor'da yaşanmış ve Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç takımdan bedelsiz ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.