Hava Durumu

Seçimi kaybedince CHP'liyi cuma namazında vurdu

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde meclis üyesi adayı olan ancak seçilemeyen şahıs, CHP'den meclis üyesi seçilen Ülkü Geçkin'i ayağından silahla vurarak yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2014 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2014 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seçimi kaybedince CHP'liyi cuma namazında vurdu

Edinilen bilgiye göre, Koru beldesindeki evinden çıkarak cuma namazını kılmak için Atakent Mahallesi'nde bulunan Atakent Camii'ne gelen CHP Belediye Meclis Üyesi Ülkü Geçkin (45), burada AK Parti'den 8. sıra meclis üyesi adayı olan ancak seçilemeyen H.K. (35) ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma büyüyünce H.K., belindeki silahı çıkararak Ülkü Geçkin'in ayağına 2 el ateş etti. Kurşunlardan birisi sekerken, birisi Geçkin'in sol ayağının parmak kısmından girerek yan tarafından çıktı.

Geçkin, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'ın makam aracı ile Yalova'daki özel bir hastaneye götürüldü. Ayağı dikilen ve alçıya alınan Geçkin, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, "Seçilememeyi hazmedemedi" dedi. Olay sonrasında saldırganın camiye girdiği ve orada oturup jandarmanın gelmesini beklediği öğrenildi. Zanlı H.K., sorgulanmak üzere Çınarcık Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.