Hava Durumu

Seda Sayan, müstakbel gelinini yere göğe sığdıramadı!

Salgın nedeniyle aylardır konser veremeyen Seda Sayan, normalleşme sürecinin başlamasıyla sahnelere geri döndü. Bodrum'da konser veren Sayan, kendisini yalnız bırakmayan oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu'nu öve öve bitiremedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seda Sayan, müstakbel gelinini yere göğe sığdıramadı!

Seda Sayan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alarak, sevenleriyle buluştu. Sayan'ı izleyenler arasında oğlu Oğulcan Engin ile kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu da vardı. Sayan, şarkı arasında Eyüboğlu'na, "Maşallah, çok güzel ve tatlısın" dedi.

TEDBİRLERE UYULMADI

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan ünlü sanatçı Seda Sayan, aylardır alınan tedbirleri hiçe sayarak sahneye çıktı. Mekana gelen tatilcilerin kapalı alanda maskesiz mesafesiz oldukları ise dikkatlerden kaçmadı. Sosyal mesafe kuralına uymayan tatilciler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Şarkıcı Seda Sayan, Bodrum'daki ünlü restoranda sahne aldı. Şarkıcı Cenk Eren'in ardından sahneye gelen Sayan, koronavirüs salgını nedeniyle uzun aradan sonra hayranlarıyla buluştu. Albümlerindeki sevilen şarkılarını seslendiren Sayan'ı oğlu Oğulcan Engin ile kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu'nun yanı sıra Gülben Ergen, Gonca Vuslateri, Murat Aksu, Arzu Aslan, Bilal Özcan, Esra Özmen gibi sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok isim de izledi. Seda Sayan, oğlu ve sevgilisi için 'Ah Geceler' isimli parçasını 2 defa söyledi.

MÜSTAKBEL GELİNİNİ ÖVGÜ YAĞDIRDI

Seda Sayan, şarkı arasında izleyicilerle de esprili sohbetler yapıp, oğlunun kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu'na, "Maşallah, çok güzel ve tatlısın. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Allah tamamına erdirsin" dedi.

Sahne kıyafetiyle de dikkat çeken Seda Sayan, ayakkabılarının, oğlu Oğulcan'ın Anneler Günü hediyesi olduğunu belirtip, "En güzel ayakkabılar bende" diyerek, Ezgi Eyüboğlu'na göz kırptı. 2 saat sahnede kalan Seda Sayan, hayranlarını eğlendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.