Hava Durumu

Selena Gomez Instagram'da kola şişesiyle rekor kırdı!

Instagram'da en çok takipçisi bulunan isim olan Selena Gomez, rekor üstüne rekor kırıyor. Ünlü şarkıcının kola şişesiyle verdiği pozu tam 4 milyon 'beğeni', 1 milyon da 'yorum' aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selena Gomez Instagram'da kola şişesiyle rekor kırdı!
ABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Instagram dünyasının tartışmasız kraliçesi olduğunu ispatladı. 89.2 milyon takipçiyle Instagram'ın en çok takip edilen ismi olan Gomez, kola şişesiyle verdiği fotoğrafıyla Instagram tarihinin en çok beğeni alan post'una imza atmış oldu.

\"\"

4 milyon beğeninin yanında 1 milyon da yorum alan fotoğraf Instagram'da rekor kırdı. Selena Gomez, 89.2 milyon takipçiyle Kim Kardashian (76.7 milyon) ve eski sevgilisi Justin Bieber (74.6 milyon) gibi isimleri geride bırakıyor. Gomez'in en yakın arkadaşıTaylor Swift'in de 85.1 milyon takipçisi var.

Instagram tarihinde en çok beğeni alan fotoğraf rekoru, ilginç bir şekilde yine SelenaGomez'le ilgiliydi. Gomez ve Justin Bieber'ın aşk yaşadıkları dönemde çekilmiş ve Bieber tarafından paylaşılmış bu fotoğraf 3.7 milyon 'like' almıştı.

\"\"

3'ÜNCÜ SIRA KARDASHİAN'IN 

Instagram'ın en çok beğeni alan üçüncü fotoğrafı ise Kardashian familyasının en küçük elemanı Kendall Jenner'a ait. Kendall da bu fotoğrafla 3 milyonun üzerinde beğeni aldı.

\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.