Hava Durumu

Selin Ciğerci: Kocam kimseyle görüşmemi istemiyor

Nişantaşı'nda görüntülenen fenomen ve iş kadını Selin Ciğerci, arasının açık olduğu Demet Akalın ile pişti oldu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ciğerci, "Buraya iş için geldim. Kimseyle görüşmüyorum, kocam izin vermiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2020 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2020 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Selin Ciğerci: Kocam kimseyle görüşmemi istemiyor

Kendi kozmetik markasını çıkaran sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, bir süredir tatil yaptığı Bodrum'da İstanbul'a döndü. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Ciğerci, eşi Gökhan Çıra hakkındaki itirafıyla şaşırttı.

"KOCAM KİMSEYLE GÖRÜŞMEME İZİN VERMİYOR"

Nişantaşı'nda görüntülenen Selin Ciğerci, arasının açıldığı şarkıcı Demet Akalın ile pişti oldu. Uçankuş muhabirinin sorularını yanıtlayan Ciğerci, Akalın ile pişti olması üzerine "Ben iş için geldim buraya. Kimseyle görüşmedim. Dünyada korona gibi bir problem var. Allah herkesi mutlu etsin. Ama ben kimseye ne küsüm ne kırgınım. Kimseyle görüşmüyorum, kocam izin vermiyor" ifadelerini kullandı.

Bir ara yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Selin Ciğerci ve Demet Akalın'ın arası açıldı. Kesin nedeni bilinmeyen olayda Ciğerci'nin kendisine saat hediye edeceğini söyleyen Akalın'ın sözünde durmaması neden olarak gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.