Hava Durumu

Senin için üstümdeki elbiseyi çıkarırım

Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky’nin eski Başkan Bill Clinton’ı baştan çıkarmaya çalıştığı bir ses kaydı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Senin için üstümdeki elbiseyi çıkarırım

ABD Başkanı Bill Clinton ile Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky arasındaki seks skandalı dünya basınında büyük yankı uyandırmış ve ABD siyasi tarihinin en büyük skandallarından biri olarak 1998’de patlak vermişti.
 
Dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’ın Beyaz Saray stajyerlerinden Monica Lewinsky ile ilişkiye girdiği ortaya çıkmış, olay aylarca dünya manşetlerinden inmemişti. Bu olayın Clinton’ın siyasi hayatını bitirebileceği yorumları yapılmıştı. Ancak Clinton bu krizden sıyrılmayı başarmıştı.
 
Skandalın üzerinden yıllar geçmesine rağmen ABD’de National Enquirer dergisi Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky’nin eski Başkan Bill Clinton’ı baştan çıkarmaya çalıştığı bir ses kaydının dökümünü yayınladı.
 
İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; ortaya çıkan ses kaydında Lewinsky, "Tüm elbiselerimi çıkarırım. Sonra da seni görmek isterim. Umarım sen de benim istediğimi yaparsın" diyor.
 
Lewinsky, 3 dakika 47 saniyelik ses kaydını Kasım 1997'de yaptığı ve "Yakışıklıya" başlığıyla kaydettiği ortaya çıktı. Geçmişte yok edildiği düşünülen ses kaydının geçtiğimiz günlerde basına nasıl sızdırıldığı ise hala merak konusu. Oysa, ABD'nin First Lady'si Hillary, skandal patlak verdiği andan itibaren kocasına büyük destek vermişti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.