Hava Durumu

Şenol Güneş o iddiaya son noktayı koydu

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kongre sonrası ilk kez konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı Beşiktaş’tan teklif almadığını söyleyerek, ‘‘Teklif olabilir de. Bu çok doğal. İsteyen olabilir, istemeyen de gönderebilir’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2015 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2015 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş o iddiaya son noktayı koydu
Gaziantepspor’e karşı alınan 2-0’lık galibiyet sonrası Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ‘‘ Sıcağın el verdiği derecede koşmaya çalıştık. Futbolcularımı tebrik ediyorum’’ dedi. Güneş şunları söyledi: “Rakip 10 kişi kaldıktan sonra işimiz kolaylaştı ve skor daha farklı olabilirdi. Bütün maçlara olduğu gibi bugün de sahaya kazanmak için çıktık. İyi oynayarak kazanmaya çalıştık. Umarım bundan sonraki maçları da kazanırız.’’

Kongre sonrası Bursaspor’daki geleceği sorulan Güneş, şu cevabı verdi: ‘‘Kongrede güzel bir ambiyans vardı. Beşiktaş'tan teklif aldığım yönündeki iddialar doğru değil. Ama teklif olabilirdi de. Bu çok doğal. İsteyen olabilir, istemeyen de gönderebilir. Benim sözleşmem bittiğinde başka bir hocayla anlaşma sağlanırsa saygı duyarım. Görüşmek için acele etmeye gerek yok. Önce bu takımın oyuncularının kalması önemli."

Güneş, üç başkannın kendisiyle devam etmek istediği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, “Ben zaten Bursaspor'un antrenörüyüm. Bir daha pazarlığa oturmak doğru olmaz. Mukavelem bittiği zaman oturur konuşuruz. Ben bu oyuncuların kalması gerektiğini söylüyorum. Kongre yapıldı ve yönetim yenilenerek devam ediyor. Hedefleri nedir, bunlar konuşulacak’’ değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.