Hava Durumu

Serbest kalmaları için son 10 gün!

Bursaspor'da Emirhan Aydoğan ve Burak Kapacak'ın kulübe gönderdiği ihtarnamelerin süresi 15 Mayıs'ta sona erecek. Bursaspor bu süreçte oyunculara ödeme yapmazsa iki isim de serbest kalma hakkına sahip olacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serbest kalmaları için son 10 gün!

ÖZEL HABER | Süha GÜRSOY

Yaşadığı maddi krizi bir türlü aşamayan Bursaspor'da futbolcular birikmiş alacaklarını tahsil etmek için hukuksal yollara başvurmayı sürdürüyor.

ÖDEME YAPMAK ZORUNDA

Takımın etkili isimlerinden ve bonservis getirisi beklenen oyuncularından Burak Kapacak ve Emirhan Aydoğan Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla kulübe ihtarname çekti. İki futbolcunun çektiği ihtarnamenin süresinin 15 Mayıs'ta sona ereceği ortaya çıktı. Bursaspor 10 günlük süre içinde iki oyuncuya da ödeme yapmak durumunda. Aksi takdirde hem Emirhan Aydoğan hem de Burak Kapacak 15 Mayıs'ta takip eden 7 gün içinde sözleşmelerini tek taraflı feshetme hakkını elde edecek.

CÜNEYT UÇK'YA BAŞVURDU

Adı Trabzonspor'la anılan Emirhan Aydoğan ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Burak Kapacak'ın Bursaspor'la sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te sona erecek. Benzer durumdaki bir diğer isim Burak Altıparmak. Sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcu da alacağı için ligin ilkyarısındaki gibi TFF kanalıyla kulübe ihtarname gönderdi. İhtarnamenin bitiş tarihine 3 haftalık zaman diliminin kaldığı ifade edildi. Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Cüneyt Köz da birikmiş alacağı için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvurdu. UÇK'nın kısa zaman içinde Cüneyt Köz'le ilgili kararını kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.