Hava Durumu

Serdar Aziz'e karşılık Engin Baytar ve Amrabat'ı önerecekler

Galatasaray, Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Serdar Aziz için ısrarcı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Aziz'e karşılık Engin Baytar ve Amrabat'ı önerecekler

Galatasaray, Bursasporlu Serdar Aziz ile salı günü masaya oturacak. Futbolcunun menajeri Haluk Canatar ile iletişime geçen sarı kırmızılı yönetim, genç defans oyuncusu için ilk adımı attı. Yaz transfer sezonunda da Serdar'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray rotasını yine Bursspor'un savunmacısına çevirdi.

Bursapor'a Amrabat ve Engin Baytar'ı önerecek olan Galatasaray, Bursaspor'a para ödemeden bu imzayı atmanın peşinde. Bursaspor'da ise son günlerde yaşanan sıkıntılar Serdar Aziz transferini engelleyebilir. Batalla'yı kaybetmek üzere olan yeşil beyazlılar, Serdar Aziz'i de göndermesi halinde taraftar tepkisinin artmasından korkuyor. Daum'un ısrarla transfer istemesi ve kadroda hiçbir oyuncunun vazgeçilmez olmadığını söylemesi ise yönetimi teknik heyetle karşı karşıya getiriyor. Amrabat'ın Bursaspor'a faydalı olacağını düşünen Alman teknik adam Serdar Aziz gidecekse bunun biran önce imzaya dökülmesini istiyor.

Bursaspor yönetiminin ise Serdar Aziz'i ciddi bir bedelle satarak takıma mali kaynak yaratmak istiyor. Muhtemel bir Batalla transferi ile 8 milyon Euro gelir bekleyen Bursaspor, Serdar Aziz için de 6 milyon Euro bonservis istiyor. Bu bedelin altında bir rakamla feutbolcusunu satmayacağı ifade edilen yeşil beyazlıların, takasa şimdilik yanaşmadığı da gelen haberler arasında.(Eurosport)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.