Hava Durumu

Serena Williams giydiği kıyafet ile sosyal medyada eleştirildi

Avustralya Açık'ta çeyrek finalde Simona Halep'i 2-0 yenerek adını yarı finale yazdıran ABD'li tenisçi Serena Williams, giydiği tek bacaklı kedi tulumuyla sosyal medyada sporseverler tarafından eleştiri oklarına maruz kaldı. ABD'li raket, kıyafet için 100 ve 200 metrede 1988 yılında dünya rekoru kıran atlet Joyner'dan ilham aldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serena Williams giydiği kıyafet ile sosyal medyada eleştirildi

Avustralya Açık'ta çeyrek finalde Halep ile karşılaşan ABD'li tenisçi Serena Williams, tek bacaklı kedi tulumuyla tüm dikkatleri üzerine topladı. ABD'li ünlü raket tek bacaklı kedi tulumu için, 100 ve 200 metrede 1988 yılında dünya rekoru kıran 'Flo-Jo' olarak da bilinen atlet Florence Griffith Joyner'dan ilham aldığını açıkladı.Sosyal medyada da yankı bulan Williams'ın tek bacaklı tulumu için fazlasıyla olumsuz yorum yapıldı. Spor severler ABD'li raketin bu tarzını abartılı bulurken, çok sıcak olan Avustralya ikliminde siyah ağırlıklı bu kıyafete anlam veremedi.

HALEP'İ YENEREK YARI FİNALE ÇIKTI

Serena Williams, milyonların büyük bir merakla takip ettiği Avustralya Açık'ta 'erken final' olarak nitelendirilen karşılaşmada dünya 2 numarası Simona Halep'i mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.