Hava Durumu

Sergen Yalçın'dan final öncesi fikstür tepkisi!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ve Atiba maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergen Yalçın'dan final öncesi fikstür tepkisi!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Çok zor bir süreç geçirdik. Pandemi süreci herkesi etkiledi. Yaşadığımız oyuncu kayıpları gerçekten çok sıkıntılı bir süreç oldu. Ama sonu çok güzel oldu. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler, sonuna kadar hak ettiler.

"Sezon başında iki kulvarda da sonuna kadar gitmeyi hedefledik. İnşallah bu kupayı da alıp sezonu 2 kupayla taçlandırırız."

"Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız."

"Çok acı çektik"

"Sezon boyunca çok acı çektik. Buraya kadar kolay gelmedik. Zor bir maç olacak. İkinci kupayı da alıp sezonu güzel bir şekilde tamamlamak. istiyoruz"

"Ersun hoca ve takımını biliyoruz. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Oyuncularımızı güzel bir şekilde hazırlayıp kupayı almak istiyoruz."

"2 gündür oyuncularımız antrenman yapmıyor"

"2 gündür oyuncularımız antrenman yapmıyor. İlk kez bugün yapacağız. Ondan sonra yarın maçı oynayacağız. Zaten sakat oyuncularımız, eksik oyuncularımız çok fazla sayıda var. Yine sezon içinde olduğu gibi elde olan oyuncularla çıkıp en iyisini yapmaya çalışacağız."

"Biz ile bazen kulübede otururken 'Ya yine mi maç var' diyoruz, o kadar çok maç oynadık. Oyuncuların durumunu siz düşünün."

Atiba Hutchinson, eksilere vurgu yaparak "Sakat arkadaşlarımızın eksiğini aradık, onlar da burada olmak istediler ama yoklar. Bizi desteklemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sahaya çıkan herkes her şeyini ortaya koyacaklar." dedi.

"Hocam nerede oynamamı istiyorsa, orada oynarım. Her pozisyonda elimden geleni yapacağım. Önemli olan takıma katkı sağlamak."

Heykel cevabı

"Heykel konusu taraftarların takdiridir, bizim kazanmamız gereken bir maç var. Saygı duymamız gereken bir takıma karşı elimizden geleni yapacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.