Hava Durumu

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan tatil pozları

'Masumiyet' dizisindeki rol arkadaşı İlayda Alişan ile adı aşk dedikodularına karışan Serkay Tütüncü Bodrum'da objektiflere takıldı. İlayda Alişan ile tatilin keyfini çıkartan yakışıklı oyuncunun sevimli halleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan tatil pozları

Genç oyuncular arasında yıldızı parlayan isimlerden biri olan güzel oyuncu İlayda Alişan, geçtiğimiz günlerde final yapan 'Masumiyet' dizisinin setinde tanıştığı Serkay Tütüncü'ye gönlünü kaptırmıştı.

İlişkilerini başta reddeden, daha sonra görüntüleri ortaya çıkınca aşklarını ilan eden çiftten İlayda Alişan, şimdilerde sosyal medya hesabından Serkay Tütüncü ile paylaşım yapmaktan çekinmiyor. Takipçileri tarafından birbirine çok yakıştırılan gözde çift, şimdilerde tatilin keyfini çıkarıyor.

BERABER DENİZE GİRDİLER

Sevgilisi ve arkadaşlarıyla bir mekanda görüntülenen çiftten Tütüncü, yakın arkadaşlarıyla denize girmeyi tercih ederken güzel sevgilisi Alişan ise tüm günü güneşlenerek geçirdi. Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü'nün, arkadaşlarıyla deniz keyfi sonrası kısa pantolonla denizden çıkması ise dikkat çekti.

PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR GELDİ

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan ikilisi, keyifli hallerini sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Öte yandan İlayda Alişan, geçtiğimiz günlerde bikinisi ile kayalıkta verdiği bir pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Alişan'ın paylaşımı, kısa süre içinde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi görerek gündem olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.