Hava Durumu

Şıkel: Tatlı bir kahverengiyim artık

Dört mevsim bronz teniyle bilinen ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, artık güneşe veda ettiğini açıkladı. İki çocuk annesi Şıkel, ten rengine açtırdığı iddialarına da açıklık getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şıkel: Tatlı bir kahverengiyim artık

Bronz teniyle bilinen Çağla Şıkel, artık güneşe veda ettiğini açıkladı. Ünlü model ve sunucu, konuyla ilgili YouTube kanalında açıklamalar yaptı.

Şıkel, şunları söyledi:

"Yıllarca güneşlendim. Yandığım zaman iyi ve güzel görüntüğümü düşünüyordum. Güneşin ağır hasarlar verdiğini bilmiyordum. Yıllar sonra bunun bedelini lekelerimizle ödüyoruz. Eskiden nisandan eylüle kadar bulduğum her güneşe yatıyordum. Sonra aralık gibi tenimin rengi açılmaya başlayınca Dubai'ye gidiyordum. Marta kadar idare ediyordu. Sürekli koyu renkliydim, bazen zift rengindeydim."

"TATLI BİR KAHVERENGİYİM ARTIK"

Şıkel, sözlerine; "Şimdi bana teninin rengini mi açtırdın diyorlar. Çocuklarımla ilgilenirken eskisi gibi güneşlenememeye başladım. Kendimi böyle de iyi hissettiğimi fark ettim. Şimdi 50 faktör koruma kullanıyorum. Olsa 200 faktör kullanacağım. Kimi zaman uzun kollu mayo giyiyorum yanmamak için. Kimi zaman tişörtle giriyorum denize, havuza... Tatlı bir kahverengiyim artık" diye devam etti.

"TATİL BAŞLADI"

Öte yandan bu sene yaz için Bodrum yerine Çeşme'yi tercih eden 42 yaşındaki ünlü manken, burada sezonluk bir villa kiraladı. İki çocuk annesi Şıkel, tatilin başladığını siyah bikinisiyle verdiği pozla duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.