Hava Durumu

'Şimdilik' engel yok

Bursaspor'da 22-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulun şu an için kapanma ya da yasaklamayla ilgili önünde bir engelin bulunmadığı bildirilirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yasaklamanın uzamasının şu an gündemde olmadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Şimdilik' engel yok

Bursaspor'da 22-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulun koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamaya takılmasıyla ilgili şu an için önünde yeni bir engelin olmadığı öğrenildi.

KONGRE TARİHİ RESMİLEŞTİ

Yeşil Beyazlı kulüp genel kurul için ilana çıktığından kongre tarihi de resmileşmiş oldu. Tüzüğün konuyla ilgili 23.1 maddesi genel kurulun mayıs ayı içinde hafta sonunda yapılmasını hükmederken, 17 Mayıs'ta sona erecek tam kapanmanın hangi şartlarda açılacağı merakla bekleniyor.

'UZAMA GÜNDEMİMİZDE YOK'

Hafta sonu kısıtlamalarının geri gelmesi halinde Bursaspor kulübü, İçişleri Bakanlığı'nın dernek kongreleriyle ilgili alacağı karara göre hareket edecek. Son günlerde özellikle sosyal medyada gündem haline gelen ve bazı yazarlarca da kaleme alınan 17 Mayıs'ta sona erecek kapanmanın bir hafta daha uzayacağı iddiaları üzerine açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Verileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.