Hava Durumu

Şimşek'in tarhana çorbalı kahvaltı keyfi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bursa’da katılacağı program öncesi tarihi Saitabat köyünde tarhana çorbası içerek kahvaltı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şimşek'in tarhana çorbalı kahvaltı keyfi

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne katılmak üzere cuma günü Bursa’ya gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Almira Otel'de gerçekleştirilecek olan 'Türkiye’nin Mali Portresi Dünü, Bugünü, Yarını’ konulu toplantı öncesi Kestel ilçesine bağlı Saitabat köyünde kahvaltı yaptı. Bursa Valisi Şahabettin Harput ile birlikte Uludağ’ın eteklerinde yer alan köye gelen Bakan Şimşek, köylülerin sıcak ilgisi ile karşılaştı. Bakan Şimşek, sosyal paylaşım sitesi twitter da ki resmi sayfasından köydeki izlenimlerini paylaşırken, “Uludağ'da otel kahvaltısı yerine Uludağ eteklerinde Saitabat köyünde kahvaltı yapmaya karar vermek o kadar isabetli olmuş ki. İlk sürpriz Saitabat Köyü Şelalesi. Her taraf kar olunca bir su hareketi görmek farklı oldu” ifadelerini kullandı.

BAKAN’IN KAHVALTI MENÜSÜ

Bakan Mehmet Şimşek, Saitabat Köyü’nde yaptığı kahvaltı menüsünü de yine sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştı. Tarhana Çorbası, tereyağı, kaşar, çilek, zeytin, peynir, bal, haşaşlı ekmek ve yumurtadan oluşan menünün fotoğrafını paylaşan Şimşek, “Köyleri Kalkındırma Programı çerçevesinde güzel bir gayret. Yer soframıza buyurun, birlikte hem sohbet hem kahvaltı” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.