Hava Durumu

Sivas dönüşünde keyifli yolculuk

Bursaspor'un Sivasspor galibiyetinin ardından gerçekleştirilen uçak yolculuğu renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2014 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2014 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sivas dönüşünde keyifli yolculuk

Başkan Erkan Körüstan uçakta takım kaptanları İbrahim Öztürk ve Serdar Aziz'le mini bir zirve gerçekleştirdi. Futbolcular uçağın arka bölümünde yolculuk boyunca kulüp personeliyle birlikte şarkı söylerken, yapılan kura çekimini kazanan Enes Ünal seyahatini kokpitte sürdürdü. Ozan Tufan uçakta takım arkadaşlarıyla kulüp televizyonu adına röportaj yaptı. Yaptığı anonsta Bursalı olduğunu belirten uçağın pilotu, Bursaspor kafilesini taşımaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.

Son maçı da kazanalım

Önemli bir müsabakaya çıktıklarını belirten Kaptan İbrahim Öztürk, “Son maça bırakıp da maceraya girmek istemiyorduk. İçeride de Akhisar ile oynayacağımız son maçı kazanıp, lider olarak çıkmayı istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız” dedi.
 

Bize yakışanı final


Sivasspor maçının önemine değinen Serdar Aziz, finale çıkmak istediklerini söyledi. Genç stoper; “Sivas zorlu bir ekip. Maçlar zorlu geçiyor. Soğuk bir havada oynadık, takım arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. Artık yarı finalde kim gelirse gelsin finale çıkmak istiyoruz. Zaten bize yakışan da final. Kupayı kaldırmak istiyoruz” dedi. Antalyaspor'u yenerek tekrar lige ortak olmak istediklerini sözlerine ekleyen Serdar; “Bu maç da kolay olmayacak. Zaten her karşılaşma final havasında” ifadesini kullandı.

Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.