Hava Durumu

Siyasilerden şehit asker için başsağlığı mesajları

Pençe-Şimşek Harekatı Bölgesi'nde Uzman Çavuş Aygün Çakar şehit düştü. Siyasiler, şehit asker için taziye mesajları yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2021 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2021 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Siyasilerden şehit asker için başsağlığı mesajları

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Akar'ın paylaşımında "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verildi.

"Aziz milletimizin başı sağ olsun"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Hain terör örgütüne karşı Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a, Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

"Ailemize ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ise, "Irak'ta Pençe-Şimşek Harekatı esnasında şehit olan Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailemize ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. 84 milyonun huzur ve güvenliği için canını ortaya koyan Mehmetçiğimize müteşekkiriz" ifadesini kullandı.

"Mekanın cennet olsun şehidim"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından, "Pençe-Şimşek Harekatı'nda PKK'lı katil sürüleriyle mücadele ederken şehit olan Mehmetçiğimiz Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun şehidim. Kanın yerde kalmayacak" mesajını paylaştı.

"Milletimizin başı sağ olsun"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, başsağlığı mesajında şunları kaydetti:

"Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı Bölgesi'nde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da sosyal medya hesabından, "Mehmetçiğimizin Kuzey Irak'ta sürdürdüğü Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan kahraman askerimiz İstihkam Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" mesajına yer verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Twitter'dan başsağlığı mesajı paylaştı.

Erbaş, paylaşımında, "Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütüne karşı yürütülen Pençe-Şimşek harekâtında şehadete kavuşan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet; ailesine ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"Şehidimizin makamı âlî olsun inşallah"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, "Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Şimşek Harekatı'nda Şehit düşen kahraman evladımız Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âlî olsun inşallah" mesajını paylaştı.

"Kahraman askerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehit asker için yayımladığı taziye mesajında, "Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek Harekatı'nda şehit olan kahraman askerimiz Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"Aziz milletimize başsağlığı diliyorum"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise "Kahraman ordumuzun Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya karşı yürüttüğü Pençe-Şimşek Harekâtı'nda şehit olan kahraman askerimiz Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" mesajını paylaştı.

"Mehmetçiğimizin mekanı cennet olsun"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, şehit asker için paylaştığı mesajında, "Kuzey Irak'ta terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olan kahraman kardeşimiz Piyade Uzman Çavuş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Mehmetçiğimizin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.